P1060451.JPG

Informatie 2021:

Beste vakantiegangers,

Het Coronavirus lijkt op zijn retour en we staan weer te popelen om weer wat reizen te organiseren. Dit jaar willen we starten met twee reizen, Eén in Nederland, De Kibbelhof in Schoonoord (Drenthe) en onze Glampingreis naar Frankrijk, Puylagorge in Lignac.

De reis naar Schoonoord komt  ivm Corona in plaats van de Frankrijk Relax reis naar L’Accolade die dit jaar helaas niet door kan gaan.

Is het zeker dat we gaan? Nog niet voor 100% maar het ziet er goed uit!! We kunnen pas met 100% zekerheid zeggen dat de reizen doorgaan als de gasten en begeleiding die meegaan volledig gevaccineerd zijn en de situatie veilig is. Met dat laatste bedoelen we dat er geen Corona uitbraken zijn waarbij bijvoorbeeld het vaccin niet goed werkt of andere zaken die de reis toch lastig maken. Als je bij het inschrijven nog niet gevaccineerd bent is dat niet erg, maar voordat we op reis gaan moet je dat wel kunnen aantonen.

Met veel enthousiasme storten we ons nu op het organiseren van deze twee reizen en hopen er weer één groot vakantiefestijn van maken.   

 

Vakantieaanbod  2021

Voor meer informatie, klik je op de betreffende reis. 

Glamping Frankrijk

Busvakantie       (16 - 35 jaar)

(deze reis is ook geschikt voor elektrische rolstoelen)

 

Datum en prijs:

  • vr 27  augustus  t/m za 4 september 2021                       16-35 jaar            € 1.200,- *

 

IMG-20190530-WA0002.jpg

Kibbelhof Schoonoord

 september     (20-50 jaar)

(Deze reis is ook geschikt voor elektrische rolstoelen)

 

Datum en prijs:

  • vr. 20 augustus  t/m do 26 augustus 2021                                  20-50 jaar          € 975,-

* Door Corona zijn de bovenstaande  prijzen nog onder voorbehoud.

Kibbelhof.jpg

Zwarte Cross 

Jammer genoeg hebben we dit jaar geen kaarten kunnen bemachtigen voor de Zwarte Cross.  

We hebben met meer dan 20 apparaten (laptops, telefoons, Ipads) geprobeerd om 20 campingkaarten te regelen, maar op het moment dat wij aan de beurt waren, waren alle kaarten al uitverkocht. 

Echt balen en zonde, maar we gaan voor volgend jaar weer hard ons best doen om er dan wél weer bij te zijn. Hou volgend jaar de website weer in de gaten en hopelijk kunnen we dan goed nieuws brengen!  

 

zwarte cross.jpg